Velkommen til Stockholm

4. - 6. september 2024

Knutepunkt Nord 2024

4. – 6. september 2024

Velkommen til Knutepunkt Nord 2024, det 8. i rekken. I år går turen til Sveriges hovedstad – Stockholm.

Knutepunkt Nord samler ledere og beslutningstakere innen eiendom og eiendomutvikling fra hele Nord-Norge, og er årets kanskje viktigste arena for faglig påfyll og nettverksbygging Det vil som alltid bli et godt faglig program spekket med dyktige interne og eksterne foredragsholdere og ikke minst gode rammer rundt det sosiale.

Stockholm er nordens største by, og av mange ansett som en av verdens vakreste. Bygget der innsjø møter hav, på fjorten øyer, med åtte århundrer av historie og kultur å utforske. Spennende arkitektur, museer, slott og den urbane middelalder-kjernen i Gamla Stan. Trendy barer og restauranter i verdensklasse ligger side om side med historiske kafeer og hjemmekoselige barer. Atmosfæren er åpen og innbydende og mangfold og innovasjon verdsettes høyt.

6 bilder fra Barcelona

Vi bor på Blique by Nobis

Blique by Nobis er et moderne designhotell, der arkitektur og design går hånd i hånd med ulike former for estetiske uttrykk.

Opprinnelig tegnet av den verdenskjente arkitekten Sigurd Lewerentz, kombinerer hotellet hans design med nye kreative uttrykk innen design, kunst, musikk, mat og drikke. Hotellet romslige fellesområder, to restauranter, fleksible møteromsfasiliteter, og ikke minst takterrassen med fantastisk utsikt over Stockholm danner rammene for årets Knutepunkt Nord.

Reiserute Tromsø:
Utreise 4/9 Tromsø 06:30 – Oslo 09:25 – Stockholm 10:25 (ank.)
Hjemreise 6/9 Stockholm 12:15 – Oslo 14:40 – Tromsø 16:30 (ank.)

Reiserute Bodø:
Utreise 4/9 Bodø 06:45 – Oslo 09:25 – Stockholm 10:25 (ank.)
Hjemreise 6/9 Stockholm 12:15 – Oslo 15:35 – Bodø 17:00 (ank.)

Reiserute Oslo:
Utreise 4/9
Oslo 09:25 – Stockholm 10:25 (ank.)
Hjemreise 6/9 Stockholm 12:15 – Oslo 13:15 (ank.)

Deltakeravgiften inkluderer fly, hotell, transport fra og til Arlanda, konferanse og middager. Reisekostnad dekkes med utgangspunkt fra Tromsø, Bodø og Oslo.

Deltakeravgift kr. 20 900,- per person. Påmelding er bindende.

Personlig invitasjon

Som alltid er invitasjonen personlig og påmeldingen er bindende. Det er også et begrenset antall plasser, så her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet.

Påmeldingsfrist 1. juni 2024

Program

Programmet er under utvikling og vil bli publisert her så snart det er klart. Allerede nå kan vi ønske velkommen til disse foredragsholdere:

Elisabeth Holvik

Elisabeth Holvik

SpareBank 1 Gruppen

Elisabeth Holvik er sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen. Hun er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, og har tidligere jobbet i bl.a. Norges Bank, Nordea, McKinsy & Company, og den svenske banken SEB. Holvik sitter i arbeidsutvalget i Senter for Pengepolitikk (CME) på BI, sitter i styret i Forskerfabrikken og er fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv.

Kåre Elnan

Kåre Elnan

Prognosesenteret

Kåre Elnan er Chief Commercial Offiser (CCO) og partner i Prognosesenteret. Elnan er en kjær og etterspurt gjenganger på Knutepunkt Nord, og kommer i år for å gi oss oppdatert innsikt i etterspørselen i boligmarkedet.

Kontaktinformasjon

Spørsmål angående Knutepunkt Nord rettes til: 

 

Kristin Amundsen

Kristin Amundsen

Adm. Dir. EiendomsMegler 1 Nord-Norge

Vidar Bakken

Vidar Bakken

Banksjef, Storkunde, SpareBank 1 Nord-Norge

Bjørn-Tore Brønlund

Bjørn-Tore Brønlund

Direktør bedriftsmarked, SpareBank 1 Helgeland