Knutepunkt Nord 2023

Vi ses i Barcelona

5. – 7. september 2023

Velkommen til Knutepunkt Nord 2023, det 7. i rekken. I år går turen til Catalonias hovedstad – Barcelona.

Knutepunkt Nord samler ledere og beslutningstakere innen eiendom og eiendomutvikling fra hele Nord-Norge, og er årets kanskje viktigste arena for faglig påfyll og nettverksbygging Det vil som alltid bli et godt faglig program spekket med dyktige interne og eksterne foredragsholdere og ikke minst gode rammer rundt det sosiale.

Barcelona er et viktig økonomisk sentrum og en av Europas viktigste havnebyer. Byen har også en rik kulturarv, blant annet flere arkitektoniske verker av Antoni Gaudí og Lluís Domènech i Montaner som står på UNESCOs verdensarvliste. Barcelona er fødeby for kunstnerne Joan Miró og Antoni Tàpies. Byen arrangerte sommer-OL i 1992, og er selvfølgelig hjemby for et av verdens mest meritterte fotballag, FC Barcelona. Fotballaget Espanyol er også hjemmehørende i Barcelona.

6 bilder fra Barcelona

Vi bor på H10 Casanova

H10 Casanova ligger i hjertet av Barcelona, ​​i det ikoniske Eixample distriktet, nært byens velkjente handle- og forretningsområder. Og det er bare en kort spasértur til Placa Catalunya, Passeig de Gràcia og La Rambla.

Hotellet ligger i en flott restaurert bygning fra 1700-tallet, med elegante rom, herlige Ona Lounge bar, Despacio Spa Centre, og Sky Bar-terrassen med et lite basseng og utsikt over byen.

Deltakeravgiften inkluderer fly, hotell, konferanse og middager. Reisekostnad dekkes med utgangspunkt fra Tromsø, Bodø og Oslo.

Deltakeravgift kr. 22 900,- per person. Påmelding er bindende.

Personlig invitasjon

Som alltid er invitasjonen personlig og påmeldingen er bindende. Det er også et begrenset antall plasser, så her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet.

Påmeldingsfrist 15. juni 2023

Program

Programmet er under utvikling og vil bli publisert her så snart det er klart. Allerede nå kan vi ønske velkommen til disse foredragsholdere:

Odin Johannessen

Odin Johannessen

Næringslivets Sikkerhetsråd

Odin Johannessen er utdannet ved Krigsskolen, Forsvarets Høyskole, Norges Handelshøyskole, Försvarshögskolan i Stockholm og U.S. Army War College. Han har lang og bred ledererfaring fra Garnisonen i Sør-Varanger, H.M. Kongens Garde, Telemark bataljon, Brigade Nord og Forsvarsstaben, og har også ledet norske avdelinger i NATOs operasjoner i Bosnia-Herzegovina og Afghanistan. Fra 2015 til 2019 var han sjef for Hæren. I 2019 ble han direktør for Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR).

NSR arbeider med å styrke forebyggende sikkerhet i næringslivet bygget på kunnskap om verdier, trusler og sårbarheter, samarbeid om sikkerhet og evne til kunnskapsbasert forebygging og risikohåndtering.

Elisabeth Holvik

Elisabeth Holvik

SpareBank 1 Gruppen

Elisabeth Holvik er sjeføkonom i SpareBank 1 Gruppen. Hun er utdannet sosialøkonom fra Universitetet i Bergen, og har tidligere jobbet i bl.a. Norges Bank, Nordea, McKinsy & Company, og den svenske banken SEB. Holvik sitter i arbeidsutvalget i Senter for Pengepolitikk (CME) på BI, sitter i styret i Forskerfabrikken og er fast spaltist for Aftenposten og Dagens Næringsliv.

Kåre Elnan

Kåre Elnan

Prognosesenteret

Kåre Elnan er Chief Commercial Offiser (CCO) og partner i Prognosesenteret. Elnan er en kjær og etterspurt gjenganger på Knutepunkt Nord, og kommer i år for å gi oss oppdatert innsikt i etterspørselen i boligmarkedet.

Kontaktinformasjon

Spørsmål angående Knutepunkt Nord rettes til: 

 

Kristin Amundsen

Kristin Amundsen

Adm. Dir. EiendomsMegler 1 Nord-Norge

Vidar Bakken

Vidar Bakken

Banksjef, Storkunde, SpareBank 1 Nord-Norge

Bjørn-Tore Brønlund

Bjørn-Tore Brønlund

Direktør bedriftsmarked, SpareBank 1 Helgeland